Suunnittelupalvelut

PSU, BB, RF, EMC ammattilainen

Tarvitseeko tuotekehitysprojektisi ammattilaisen PSU-, BB-, RF- tai EMC- osa-alueelle tai kenties ammattilaisen etsimään vikoja ja toimintahäiriöitä. Me voimme auttaa. Meiltä löydät yksittäisen osaajan projektiisi tai voimme vastata osakokonaisuuksista, kuten PSU-, BB-, EMC-, RF- suunnittelusta ja testauksesta tai tyyppihyväksynnästä.

Kuinka varmistat että tuotteesi on tyyppihyväksyntäkelpoinen?

Voimme toimia katselmointiroolissa ja etsiä mahdolliset ongelmakohdat etukäteen, ennen kuin viette laitteen tyyppihyväksyntätestaukseen. Meillä on vankka osaaminen viimeisimmistä tyyppihyväksyntävaatimuksista, olemme olleet mukana tyyppihyväksyntälaboratorioiden rakentamisessa ja laboratorio-auditointien valmisteluissa.

Tai voitte ulkoistaa koko tyyppihyväksyntäprosessin meille, me varmistamme että laite on hyväksyntäkelpoinen ja että sille suoritetaan oikeanlainen tyyppihyväksyntätestaus, oikeanlaisessa laboratoriossa.

Meillä on osaamista!

Osaamisemme on rakentunut vuosien mittaan oululaisissa tuotekehitysyrityksissä, niin kulutuselektroniikan kuin vaativien olosuhteiden laitteiden suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat olleet suomalaiset ja kansainväliset tuotekehitys- ja tuoteyritykset.

Suunnittelutarpeissa ole yhteydessä Heikkiin, puh. + 358 44 344 2567

Tai jätä yhteydenotto pyyntö: